Каталог спідниць на сайті бренду
Шукаю спідницю для повсякденного гардероба і хочу переглянути всі варіанти в одному місці. Не дуже зручно переходити між різними категоріями, якщо цікавить конкретний тип виробу. Мені важливо бачити фото кожної моделі, щоб оцінити фасон і довжину. Також хочу порівняти кілька варіантів без зайвих переходів. Хочу спокійно переглянути весь перелік і визначитися з відповідною моделлю. Було б зручно, якби всі спідниці були зібрані в одному розділі. Якщо хтось уже користувався таким каталогом, поділіться досвідом.
4 Views

Я переглядала асортимент через сайт бренду, де спідниці винесені в окрему категорію. Було зручно, що всі моделі представлені разом і не потрібно відкривати інші розділи каталогу. У межах сторінки можна побачити різні фасони та довжину виробів. Кожна позиція має фото, що дозволяє оцінити вигляд ще до переходу в картку товару. Я змогла переглянути весь перелік без поспіху й порівняти кілька варіантів між собою. Такий формат допомагає зосередитися саме на потрібному типі одягу. У підсумку вибір став більш впорядкованим і зрозумілим.